Max&More highlighter (Action) Review

hoii! leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt! vandaag ga ik een highlighter van Action reviewen. Om te beginnen ben ik heel blij met deze highlighter 🙂 Het zijn 5 verschillende kleurtjes verdeeld in rijen. Ikzelf vind de bovenste kleur het mooiste als highlighter, en de rest als blush en bronzer. Nu heb ik ook wel een erg lichte huidskleur, dus is de donkerste kleur voor mij echt niet geschikt als highlighter! 😉 Wel vind ik alle kleuren erg mooi en ze passen wel bij mij. Omdat ze bedoeld zijn als highlighter zitten overal kleine glittertjes in, die je als het goed is ook ziet op de foto. Je zou de bruine en roze kleurtjes zelfs als oogschaduw kunnen gebruiken! Deze highlighter was maar €1,98, oftewel 2 euro. als je bij de Action komt zou ik deze highlighter zeker meenemen! Je kunt hem goed gebruiken en er mooie looks mee creëren. 🙂 zeker een aanrader. tot de volgende blogpost 😛  xx   IMG_7696 IMG_7697

Eén antwoord op “Max&More highlighter (Action) Review”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *