Eventjes ertussen uit naar..Walibi!


Heyhey! Vandaag heb ik een blogpost voor jullie die iets anders dan normaal is, ik ga namelijk eventjes gewoon wat bloggen over Walibi, waar ik van 1 tot 3 mei ben geweest met familie 🙂 het was superleuk! ? Wel moesten we eerst laaaaang in de auto zitten.. Walibi Holland ligt namelijk in Flevoland, Biddinghuizen. Er zijn hele leuke attracties voor jong & oud. Zoals bijvoorbeeld de Speed Of Sound, die 6x over de kop gaat (!) en een attractie waarin je in bootjes elkaar nat kan spuiten. Ik denk dat je wel kan raden welke voor jong en oud zijn, Haha.? Wij bleven ook logeren in Walibi Village. Als je daar aan komt rijden zie je de huisjes al, en die zijn best mooi :)) wij hadden 2 vierpersoons huisjes. Er was boven een slaapkamer met 2 losse bedden, en beneden een slaapkamer met een twee-persoonsbed. De douche daarzo was best fijn, vond ik zelf, maar een nadeel was dat de badkamerdeur een beetje moeilijk sloot 🙁 als je binnenliep was rechts van je de eettafel en links de woonkamer, die een klein beetje krap was, maar wel gewoon leuk☺️ Op de eettafel lagen wat dingetjes: twee Rituals douchegels, een Walibi zonnebril, vaatwastablet, en van die doekjes. De kussens waren niet heel fijn, maar voor de rest heb ik lekker geslapen! En Oja, de eerste dag zijn we uit eten geweest in Elburg bij een restaurantje en daar zou ik zeker nog een keer heen gaan :)) in Walibi Village was ook een zwembad, waar we Dinsdag (2 mei) even geweest zijn. De enge attracties ben ik niet in geweest, hoor!? Het was er wel heel gezellig, en de attracties waren geweldig. In de shop in Walibi waren leuke dingetjes, al waren sommige wel prijzig.. en bij de attractie Robin Hood stond ook een soort kraampje/winkeltje waar ik een ketting heb gekocht. En ze hadden in het winkeltje aan het begin van die superlekkere lolly’s!? Kortom: wil je een dagje (of meer) even lekker ertussenuit, ga dan naar Walibi! 🙂 hopelijk heb je hier van genoten en tot de volgende blog xoxo Roxanne

Eén antwoord op “Eventjes ertussen uit naar..Walibi!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *