Sneeuw in Nederland! :) + kleine ‘update’

Hallo iedereen! ik ben weer terug met een nieuwe blogpost. de laatste tijd post ik bijna niets meer op mijn blog en dat komt omdat ik het druk heb met school maar ook omdat ik geen inspiratie meer heb. In 2018 ga ik proberen meer te bloggen voor jullie en over (hopelijk) leuke onderwerpen! de onderstaande foto heb ik gemaakt op 12 december, toen het sneeuwde! Persoonlijk vond ik de sneeuw heel erg leuk, bij ons lag er +10 centimeter sneeuw! Natuurlijk heb ik daar van geprofiteerd, ik heb een sneeuwpop gemaakt met mijn neefje, een sneeuwballen gevecht gehouden en veel gesleed (of hoe je dat moet schrijven ??) en de eerste schooldag mochten we eerder naar huis vanwege de sneeuw.

dit was weer even een korte ‘update’ van mij en ik hoop dat jullie het leuk vinden! plaats een reactie als je een idee hebt van waar ik over zou kunnen bloggen, of iets wat je graag wilt zien, dat zou ik heel fijn vinden!! alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar 🙂 & als je zin hebt, plaats dan in de reacties wat jouw goede voornemens zijn voor 2018!

heel veel plezier met de jaarwisseling, ik ga er weer vandoor!!

  • xoxoxox Roxanne –
  • boris in de sneeuw.2

3 antwoorden op “Sneeuw in Nederland! :) + kleine ‘update’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *