Lekker Leven Met Minder

Hallo iedereen en welkom bij deze blogpost. Vandaag vertel ik jullie over minimalistisch leven en de voordelen daarvan.

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens, een rommelig huis met spullen hier en daar waar je geen goede plek voor kunt vinden. Toch voel je je vaak een stuk beter als je hebt opgeruimd. Want als je huis netjes is, is het voor je gedachten ook rustiger. Opruimen kan ook echt energie geven! Als je eens al je spullen doorspit en veel dingen vind die je weg kan doen maakt dat je blij en trots. Het resultaat is vaak ook leuk om naar te kijken, om te zien dat alles weer netjes is, daar word je toch blij van?

TIP voor opruimen: stop spullen in doorzichtige bakken, zodat je spullen opgeruimd en tegelijkertijd ook overzichtelijk zijn.

Dus, mijn advies is; ga eens door al je spullen en doe zo veel mogelijk weg, want als het eenmaal weg is, zul je merken dat je het niet eens mist. Ik denk dat iedereen kan profiteren van minderen spullen in zijn huis hebben. Ook veel decoratie laat iets druk of rommelig ogen, terwijl gewoon één stukje decoratie ook leuk is.

Opruimen is leuk! Probeer het eens en waardeer alles wat je hebt.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze post en hopelijk hebben we binnenkort allemaal rustgevende huizen.

XXX Roxanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *